Over K!CK

K!CK PERSONAL TRAINING
Met personal training werk je samen een persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl. Hij is je eigen inspirator. Je personal trainer helpt je te komen tot een gezonde conditie en tot een sterk lichaam dat in balans is met een levensstijl die u zich gemakkelijk eigen kunt maken.

SMALL GROUP TRAINING
Small group training is uitdagend en afwisselend. Kick zorgt voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma met bijvoorbeeld slamball, battle ropes, tractorbanden, push-ups, squats, lunges, buikspieroefeningen, trappen, stoten. Daarbij maakt u grotendeels gebruik van kracht en uithoudingsvermogen. De small group trainingen zijn ingedeeld in:
• Circuit Training
• Power Training
• Boxing & Workout

De trainingen zijn toegankelijk van beginner tot gevorderde. De trainer houdt er altijd rekening mee dat we de volgende dag weer zonder blauw oog en gekneusde ribben aan het werk moeten kunnen 😉

K!CK GYM 24/7
Dag en nacht onbeperkt toegang tot de K!CK gym met een op maat gemaakt trainingsschema. Na 6 weken het schema gevolgd te hebben zullen we een vervolg afspraak maken om aan een nieuwe 6 weken cyclus te beginnen.