Personal Training

PERSONAL TRAINING
Voor een langere periode werkt u met een Personal Trainer aan een gezonde(re) manier van leven. Sport, voeding en gewoontes die invloed hebben op uw fitheid komen aan bod tijdens Personal Training. Blessures en/of beperkingen zijn factoren waar een Personal Trainer rekening mee kan houden.

AFSPRAAK STAAT!
Aangezien u afspraken maakt met uw trainer zal de motivatie om de afspraak na te komen groter zijn dan wanneer u zonder begeleiding uw doel wilt bereiken. Of het nu gaat om een tussentijdse evaluatie of een geplande trainingsafspraak, weer of geen weer, de afspraak staat en gaat door.

DOELEN VAN PERSONAL TRAINING
Samen met uw Personal Trainer stelt u een doel op en een plan van aanpak. De Personal Trainer motiveert, stimuleert en begeleidt u in het halen van deze doelen. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten, uw Personal Trainer is tevens uw coach. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat u op schema blijft en resultaten ziet.
Personal Training is voor een breed publiek. Gezonder leven, vitaler worden, fitter zijn, meer energie, gespierder worden, afvallen of een betere balans in uw leven. Personal Training kan u hierbij helpen.

SPECIFIEKE DOELEN AANPAKKEN
Trainen voor een hardloopwedstrijd of obstacle run, specifiek trainen om beter te worden in uw favoriete sport, trainen op kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coƶrdinatie en/of snelheid. Elke sport bevat wel 2 of meer van deze specifieke kenmerken. Een Personal Trainer heeft de kennis om een passend en persoonlijk plan hierbij te maken.

Laat hier een bericht achter voor een vrijblijven gesprek en gratis proefles om te kijken of dit in jouw leefstijl past