Trainers


DARRAGH ZONDERVAN
Ik ben geboren op 12-12-1990 en ben eigenaar en werkzaam als Personal Trainer bij K!CK. Ik ben sinds 2006 werkzaam in de fitnessbranche en sinds 2011 Personal Trainer. In die tijd heb ik mijn studie Albeda sport en bewegen, Fitvak A & B, NASM PT en Bewegingsdeskundige pre diabetes niv. 4+ afgerond. Ook heb ik in de loop van tijd meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen.
“De doelstellingen van mijn klanten zijn mijn motivatie”. De belangrijkste reden waarom ik mensen begeleid naar hun gezonde lifestyle is de voldoening die ik haal uit de succesvolle resultaten van mijn klanten. Ik haal het beste uit mijn klanten met mijn positieve energie, waarmee ik hun mentale en fysieke steun ben tijdens trainingen. Mijn trainingsmethodes zijn gebaseerd op “hard werken loont”, de energie die je in jezelf investeert, krijg je terug. Als je succesvol wilt zijn in iets zal je uit je comfortzone moeten stappen. Een keer niet elke week de zelfde rechttoe rechtaan apparaten in de ‘’normale sportschool’’ met het zelfde gewicht. Bij K!CK sta je altijd voor een andere uitdaging! Dit is geen makkelijk proces, maar wel het proces dat resultaat oplevert. Gedurende dit proces naar resultaat zal ik er alles aan doen om jou optimaal te begeleiden.


DEN SEELBACH
Ik ben geboren in Rotterdam en werkzaam als Personal Trainer en Power Trainer bij Kick Personal Training. Ik ben afgestuurd op de opleiding Sport en Bewegen niveau 4. Al vanaf mijn 12e jaar speel ik honkbal op topsport niveau. Honkbal zelf doe ik al sinds mijn 10e jaar. Door de topsport mentaliteit weet ik dus goed wat hard trainen is. Sporten is sinds dat ik jong ben al mijn leven. Met mijn passie voor sport wil ik jullie stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen zoals wij dat in de topsport ook gewend zijn te doen.
Wat kun je verwachten? Verschillende soorten trainingen die je testen op kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en plezier. Zo krijg je verschillende soorten oefeningen die ik heb meegekregen uit de topsportwereld in combinatie met wat ik tijdens mijn opleiding heb geleerd. Mijn trainingen gaan hand in hand met een glimlach want zonder plezier geen resultaat!


REMCO VAN DER BRINK
Ik ben 29 jaar oud en werkzaam als Boxing & wourkout, kickboxing en MMA trainer bij K!CK. Al vanaf mijn 6e levensjaar staat sport centraal in mijn leven. Begonnen met judo, waar ik vrijwel dagelijks voor trainde en vanaf mijn tienerjaren kwamen daar verschillende vechtsporten bij. Ik breidde mijn kennis uit in jiu-jitsu, yoseikan, grappling, mma, kickboksen, aikido, katori-shinto-ryu (samurai zwaardvechten) en karate. Bij een aantal van deze sporten deed ik wedstrijden en behaalde ik prijzen op nationaal en internationaal (top)niveau. Nu ben ik bijna 30 en draag ik al deze kennis mee om, voor mij, een zo volwaardig mogelijke trainer te zijn. Hier staat het echter niet stil, ik blijf onderzoeken, vragen stellen aan deskundigen en trainen om zowel voor mijzelf als voor jou nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
Opleidingen: CIOS – Centraal Instituut Opleiding Sportleiders, hier ben ik opgeleid tot sportleraar.PW – Pedagogisch Werk, hier ben ik opgeleid en nu werkzaam als BSO leider/meester. Ook heb ik aanvullende cursussen gevolgd die aansluiten op o.a. hulpverlening (EHBO), hygiëne en gedrag gerelateerde zaken.


ETIENNE HARTELOH
Trainen is voor mij werken naar een doel. Inmiddels geef ik al een aantal jaren groepslessen met veel enthousiasme. Bij K!CK Ben ik momenteel verantwoordelijk voor de H!TT en Circuit training. Wat kun je verwachten, bij de H!TT training is het in 30 minuten met een groep mensen trainen tot je er bij (na) neervalt. De Circuit training bevat o.a. core -/ cardio en kracht trainingselementen. Elke week weer verrassend en met een gezonde dosis humor. Kortom trainingen met voldoende opties om jouw doel te bereik